Pagina de start Despre noi Oferte speciale Contact
    Cosul de produse [0 produse]
  Calitate aer/Gaze de emisie
  Camere video inspectie tevi (endoscoape)
  Conductivitate/pH
  Control nedistructiv ultrasonic
  Control Proces
  Genti de transport
  Grosimi
  Lumina / Culoare
  Lungimi
  Marimi Electrice
  Sunet
  Temperatura
  Termoviziune
  Umiditate
  Vibratie
  Viteza/Turatie
 
Login clienti
Email:
Parola:
 
Ai uitat parola? Recupereaza!
Nu ai cont? Creaza cont nou!
 
ML-3199 Camera video pentru inspectia tevilor
[ 2014-01-22 ]
MICRONIX PLUS SRL lanseaza o noua camera video in miniatura pentru inspectia tevilor. ML-3199 este echipata cu un senzor de 1/3 inci SONY CCD cu ... [ citeste ]
UESystems - Sisteme de investigatie ultrasonice
[ 2013-05-15 ]
Avem deosebita placere sa va anuntam ca societatea MICRONIX PLUS SRL a devenit distribuitor oficial al firmei UESystems in Romania. UESystems este cel ... [ citeste ]
MALA lanseaza un sistem georadar revolutionar
[ 2013-05-15 ]
Mala Easy Locator a revolutionat domeniul localizarii utilitatilor din momentul lansarii sale, devenind in scurt timp un etalon pentru toti producator ... [ citeste ]
 

Curs valutar
joi, 3 decembrie 2020
1EUR = LEI
1USD = LEI

 

 
Despre livrare  |  Confidentialitate  |  Conditii de utilizare
 
Confidentialitate   [ inapoi ]

8.CONFIDENTIALITATE. PRELUCRAREA DATELOR CU CARACTER PERSONAL (DGPR). PROPRIETATE INTELECTUALA.

8.1MICRONIX solicita urmatoarele date de la clientii persoanele fizice: nume, adresa de facturare, adresa de livrare, CNP/CI (daca este prevazut in mod expres de o dispozitie legala), adresa email, numar de telefon, numai in scopul indeplinirii indatoririlor contractuale. Ne rezervam dreptul de a anula comenzile ce contin date incomplete sau gresite!MICRONIX se obliga sa respecte confidentialitatea si securitatea datelor cu caracter personal, sa nu prelucreze si sa nu furnizeze informatii tertilor fara acordul scris din partea presoanelor vizate, cu exceptia cazului in care exista o obligatie legala de raportare catre diverse autoritati publice, sa respecte si sa aplice prevederile Regulamentului UE nr. 2016/679 (GDPR). Orice schimbare a acestor reguli de confidenţialitate se vor afisa la sediul MICRONIX si pe site-urile aflate in proprietatea MICRONIX PLUS pe care se colecteaza date personale cu cel puţin 10 zile înainte de implementarea lor.

8.2MICRONIX va utiliza adresele de email pentru a raspunde solicitarilor primite de la Clienti, pentru a transmite comunicari despre noutatile, ofertele speciale si evenimentele care se vor organiza (informari tip newsletter) numai persoanelor care si-au confirmat acordul sa primeasca aceste informatii prin intermediul platformei MailChimp. Dezabonarea se poate face oricand printr-un simplu click pe link-ul UNSUBSCRIBE aflat in subsolul fiecarui email de tip newsletter.

8.3Conform prevederilor legale aplicabile, Clientii persoane fizice beneficiaza de dreptul de acces, dreptul la rectificare, dreptul la stergerea datelor, dreptul la restrictionarea prelucrarii, dreptul la portabilitatea datelor, dreptul la opozitie si procesul decizional individual automatizat.

8.4MICRONIX actualizeaza in mod permanent securitatea site-urilor aflate in proprietatea sa si a mijloacelor de comunicare, insa nu garanteaza ca acestea nu pot avea virusi sau alte componente daunatoare la un moment dat.

8.5Informatiile de orice fel oferite de MICRONIX sunt bazate pe datele primite de la Furnizori, prin urmare MICRONIX nu isi asuma responsabilitatea si nu poate fi invinuita pentru pagubele aparute prin folosirea informatiilor sau a produselor achizitionate prin intermediul site-urilor aflate in proprietatea MICRONIX sau direct. Imaginile produselor publicate de MICRONIX in orice mediu sunt numai cu titlu informativ si exista posibilitatea ca produsul final sa fie diferit!

8.6Conținutul comunicarilor de orice fel (mesaje email, oferte de pret, contracte etc.) intre CLIENT si MICRONIX include informații confidențiale și legal protejate, proprietate a MICRONIX. Divulgarea, copierea, distribuirea informațiilor conținute sau inițierea oricărei acțiuni pe baza acestora sunt strict interzise fara acordul scris al MICRONIX și vor atrage răspunderea legală.

8.7Drepturile de proprietate pentru produsele/marcile inregistrate de Furnizori apartin acestora, incluzand (dar nelimitandu-se) logo-uri, schite, simboluri, imagini, texte, filme etc. conform legislatiei in vigoare.

[ inapoi ]

Despre noi  |  Oferte speciale  |  Noutati  |  Despre livrare  |  Confidentialitate  |  Conditii de utilizare  |  Contact
Copyright 2006 MeterLand - All rights reserved